Pince-túra
Pihenés
Kirándulás

Pince-túra

A galéria eléréséhez kattintson a képre!

Hamvas Béla így ír az egri borról:

"Az egrirőI, főképp a vörösről most csak annyit, hogy ez is minden alkalomra, ünnepre, ebédre, kettesben, egyedül, egyaránt tökéletes. Számomra az egri mindig kapcsolódott a hősies szenvedélyekkel. Ha egrit iszom, azonnal nagy és heroikus tettekről kezdek álmodozni."

 Az Egri Bikavér a Tokaji Aszú mellett az egyik legismertebb és legkedveltebb bor, nem csak nálunk, hanem az egész világon. Ha valaki Eger környékén jár és még soha nem ízlelte ezt a fenséges nedűt eredeti közegében, egyenest a hordókból, melyek hűvös pincékben őrzik a "hegy levét", ne mulasszon el egy igazi, zsíroskenyeres pincelátogatást.

A szilaj Bikavéren kívül megkóstolhatja az aranyló Chardonnay-t, az Egri Leányka tüzes csókját. Egy pohárka Kék Frankos Rosé olyan, mint egy nyeletnyi orvosság, a Merlot testes zamatával minden ínyencet elbűvöl. A vörösborok királynője, a Cabernet, poharunkban úgy csillog, akár a rubin.

Az egri pincékben szeretettel várják Önöket.

Pincetúra

Ha nálunk jár, és elbűvöli a borok világa, vagy csupán ízlelőbimbóit kényeztetné, ne habozzon, csatlakozzon ...tovább

Pihenés

Nincs is jobb annál, mint egy munkás hét után kiszakadva a szürke hétköznapok sodrából, megpihenni egy festői szépségű ligetben, valahol a hegyek lábánál. ...tovább

Kirándulás

Az ország egyik legfontosabb turista útvonala, az országos kék túra itt halad el a falu mellett. A Bükki Nemzeti Park szinte a Vendégház kapujában kezdődik. ...tovább