Pince-túra
Pihenés
Kirándulás

Pihenés

A galéria eléréséhez kattintson a képre!

Nincs is jobb annál, mint egy munkás hét után kiszakadva a szürke hétköznapok sodrából, megpihenni egy festői szépségű ligetben, valahol a hegyek lábánál.

Vendégházunk sok lehetőséget kínál az aktív pihenésre. A bevezetőben leírt sportolási lehetőségeken túl, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a közeli kilátót, ahonnan fenséges látvány nyílik a Bükkre és a völgyben elnyúló Szarvaskő falucskára.

A kilátó melletti rét az egyik legjobb hely egy kis piknikre, nem messze onnan nyári időszakban ménes legel.

A könyv a legjobb barát. Főleg akkor, ha hosszan elnyúlunk egy nyugágyon és friss limonádét kortyolva olvasgatunk a kertben.

Az ősz, a szarvasbőgés ideje. A fenséges bikák hangja ilyenkor messzire hallatszik. És ne feledkezzünk meg a gombákról, melyek oly bőségben tenyésznek ilyentájt, hogy a magunkkal vitt kosarat hamar teleszedjük. A faluban gombaszakértő is lakik, aki, ha kell, szolgálatunkra áll.

Az este mindig a csendes elmélkedés, a baráti borozgatás és persze a bográcsban főzés ideje, amikor egy pohár ital mellett, félretéve bút-bajt vitatjuk meg az élet dolgait.

Kisebb-nagyobb üzleti társaságok, amolyan igazi sistergős, csapat-összejöveteleket tartanak rendszeresen, hisz mindenki tudja, fehér abrosz és egy pohár bor mellett köttetnek a legsikeresebb üzletek.

Pincetúra

Ha nálunk jár, és elbűvöli a borok világa, vagy csupán ízlelőbimbóit kényeztetné, ne habozzon, csatlakozzon ...tovább

Pihenés

Nincs is jobb annál, mint egy munkás hét után kiszakadva a szürke hétköznapok sodrából, megpihenni egy festői szépségű ligetben, valahol a hegyek lábánál. ...tovább

Kirándulás

Az ország egyik legfontosabb turista útvonala, az országos kék túra itt halad el a falu mellett. A Bükki Nemzeti Park szinte a Vendégház kapujában kezdődik. ...tovább